Word lid voor uw buurt

Waarom?

Uw buurtvereniging overlegt regelmatig met onder andere de gemeente en Lefier en zet zich in voor de belangen van uw buurt. Daarnaast maakt uw buurtvereniging activiteiten van vrijwilligers mede mogelijk. Zaken zoals een bibliobus, achterpad verlichting, buurtbankjes, etc. en activiteiten zoals een bingo, sinterklaasfeest of buurt-barbequeue zijn mede mogelijk door uw steun.

Wat kost het?

De kosten bedragen €10,- per jaar. Als u zich opgeeft als lid, komt een keer per jaar een vrijwilliger bij u langs voor het ophalen van de contributie. U kunt een eenmalige machtiging invullen zodat het automatisch van uw rekening wordt afgeschreven of contant (liefst gepast) betalen. U mag de contributie uiteraard ook rechtstreeks overmaken naar de rekening van de buurtvereniging.
Als u zich niet afmeld komt het volgende jaar weer iemand langs om de contributie op te halen, dus geen automatische onverwachte afschrijvingen.

Wanneer?

Na de jaarvergadering, als de zomertijd is ingegaan en het wat langer licht is, doen de vrijwilligers weer hun rondes.

Hoe wordt u lid?

Vul het contactformulier in op deze website en vermeld daarbij vooral ook uw naam en adres. U ontvangt dan een lidmaatschapskaartje. Deze ontvangt u enkele dagen na aanmelding in uw brievenbus. Lidmaatschap is per adres, iedereen op uw adres is dus gelijk ook lid.

Wijziging?

Wijzigt er iets in uw situatie omdat u bijvoorbeeld gaat verhuizen? Of wilt u uw lidmaatschap opzeggen? Geef dat zo snel mogelijk door. Vult u dan het contactformulier in of stuur een briefje. Klik hier voor het adres.

Oud papier

Iedere 3e woensdag van de maand.
Containers staan bij de Schanskuil en EHS'85


Lid worden?

lid worden 


Agenda