Nieuwe woningen Emmerschans?

Zal er weer gebouwd gaan worden in Emmerschans-Noord? In de gemeentelijke aankondigen is gezien dat er een bouwvergunning is aangevraagd voor zes dubbele woningen aan het Hoornwerk in Emmerschans-Noord. In de oorspronkelijke plannen van acht jaar geleden zou het gaan om koopwoningen. De plannen werden destijds stil gelegd vanwege de economische crisis.

Bij navraag bij het bestuur van de buurtvereniging blijkt dat Lefier bij de laatste vergadering heeft aangegeven nog geen concrete bouwplannen te hebben. Dit bericht in de krant is dan ook helemaal nieuw en zorgt voor verbazing en frustratie: de rel van de herstructurering van Emmerschans vanwege onder andere slechte communicatie zit nog vers in het geheugen. Er was daarom destijds een klankbordgroep opgericht. 
Wel is er sinds het stilleggen van de bouwplannen gesproken over de mogelijkheid tot het bouwen van twee blokken à zes huurwoningen aan het Hoornwerk/Weergang, maar ook dat bleef alleen bij ideeën en niet bij concrete plannen. Wat en waar er dus gaat gebeuren is onbekend.

Zodra er meer nieuws bekend wordt zal dat hier gedeeld worden. Wordt vervolgd!
lid worden

lid worden 
Feestavond 
zaterdag 16 maart 2019

Klik op afbeelding voor meer informatie
Jaarvergadering
woensdag 20 maart 2019

Klik op afbeelding voor meer informatie