Save the date!

Kunt u bij brand uw woning veilig verlaten? En zijn voor u en uw medebewoners de vluchtwegen goed bereikbaar als er brand uitbreekt? De Huurdersfederatie wil graag inventariseren waar de knelpunten liggen als het gaat om de brandveiligheid van uw woning en woonomgeving.

Zet alvast woensdag 24 april, 19:00 uur in uw agenda. Want dan organiseren we een bijeenkomst over brandveiligheid op een nog bekend te maken locatie in Emmen.

U krijgt een interactieve voorlichting van de brandweer over brandveilig wonen, waarbij u alles leert over voorkomen, ontdekken en reageren bij brand. Met behulp van filmpjes en verschillende proeven laat de brandweer u diverse situaties zien.

Bent u bang dat u bij brand uw woning niet uitkomt? Ziet uw verbeterpunten in uw pand? We horen graag tijdens de bijeenkomst ook uw ervaringen. Hoe meer we weten, des te beter wij dit onderwerp onder de aandacht bij uw verhuurder kunnen brengen.

Binnenkort meer informatie op deze pagina.
lid worden

lid worden 


Agenda

 

Belangrijk:

feestavond op 21 maart
jaarvergadering op 25 maart
bingo op 25 maart

Gaan alledrie niet door i.v.m. het coronavirus. U ontvangt bericht zodra er nieuwe data zijn vastgesteld.


Verkeershinder Emmerhoutstraat
De Emmerhoutstraat is van 30 maart t/m 22 mei a.s. afgesloten. De omleidingsroute is via de Boslaan, Boermarkeweg, Wolfsbergenweg en Weerdingerstraat.